2013. augusztus 20., kedd

Kritika #10

Infinity










Fejléc: Hát a fejléced egyszerűen csodálatos! Nekem nagyon tetszik! Pont elég kép és karakter van rajta, nincs túlcsicsázva és az a szem is nagyon  passzol oda! Gratula a készítőjének!
Pont: 5/5

Kinézet: Tetszik a háttered, harmonizál a bloggal! Elég menüpontod van kint, használod a sorkizárt igazítást amiért plusz pont jár! Egyet tudnék javasolni: nagyon jó a menüpontok címének a betűtípusa csak nehezen olvasható egy-kettő! Vagy tedd egy kicsit nagyobbra vagy keress valami hasonló betűtípust! Amúgy nagyon meg vagy dicsérve, mert egyméretű képeid vannak és nagyon ötletes az is, hogy "Ha könyv lenne..."!
Pont: 10/10

Történet:  Képtelen vagyok megszólalni! De ezt jó értelemben! Egyszerűen IMÁDOM! Nagyon tetszik a történeted és már fel is iratkoztam rá! :)  Tetszik, hogy nem a szokásos módon használod a 1D tagjait, mint hogy ők a One Direction, hanem hogy is fogalmazzak, csínytevő baráti társaságkén! Bár ez sem a megfelelő szó rá, de remélem érted mire gondolok! Csak gratulálni tudok hozzá és várom az új rész! ;)
Pont: 10/10

Írásmód:  Nagyon ügyesen fogalmazol, jól használod a szavakat! Külön tetszik, hogy az egyes részek elején iniciálét használsz! Helyesírási hibát sem találtam és a vesszők is jó helyen vannak! Nagyon tehetséges vagy! Csak így tovább!
Pont: 10/10
Összes pont: 35/35
További sikeres blogolást kívánok!

1 megjegyzés: