2013. október 1., kedd

Kritika #43

Egyszer hibáztam...
written by: Bea Styles









Fejléc: Nagyon tetszik a fejléced, gratulálok a készítőjének! Nincs túlcsicsázva, pont elég kép van rajta és még a betűtípus is szép!
Pont: 5/5

Kinézet: Először is azzal kezdeném, hogy rakhatnád egy kicsit szélesebbre a blogot, de tényleg csak egy kicsit! Amúgy nagyon jó a színösszeállítás, nyugodtságot sugároz! Elég modulod van kint, de a sorrenden kicsit változtatnék (fentről lefelé írom): 1. Trailer, 2. Információk, 3. Chat, 4. Feliratkozók, 5. Nézettség, a többi okés! Illetve nincs olyan, hogy "Blogaim", az "Blogjaim"! Ezt mindenképpen javítsd ki! Aztán, a részek címe mehet nagyobb betűvel és akár mondjuk el feltűnőbb, fehér színnel is írhatnád! Plusz pont, amiért használod a sorkizárt igazítás! Viszont mínusz pont, amiért olyat írtál ki, hogy "komment határ öt"! Sose azért írj, hogy kapj kommenteket, hanem magadért...mert szereted csinálni és neked örömet okoz! Persze ettől még tudom, hogy fontos a visszajelzés, de hidd el, aki nem akar semmit közölni veled, az így se-úgy se fog véleményt írni!!!!! A menüpontjaid tetszenek, nincs velük gond!
Pont: 10/8

Történet: Még csak a prológus van kint, ezért csak arról tudok véleményt írni! Túl sok mindent nem tudtam meg a prológusból, de nem hangzik rosszul! Tetszik, hogy úgy kezdesz neki, hogy már elvesztette élete szerelmét, nem pedig a találkozás-randik-összejönnek-szakítanak részt írtad le! Ennél több mindent nem tudok mondani!
Pont: 10/9

Írásmód: Ügyesen fogalmazol és csak néhány helyesírási hibát találtam, az is az írásjelekkel kapcsolatos! Egy-két helyről lemaradt a vessző és volt olyan, ahova tettél, pedig nem kellet volna! Ezekre egy kicsit jobban figyelj oda! Csak így tovább! :)
Pont: 10/10
Összes pont: 35/32
További sikeres blogolást kívánok!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése