2013. november 8., péntek

Segítség #1

Sziasztok! Végre „színre léptem”. A trailereket készítem, de emellett még mindenhez értek, ami photoshop. Ha kell tudok hozni GIF-et, és PNG képet is. A munkáimat most nem másolnám be, mert nem erről szól ez a bejegyzés, hanem egy kis segítség a bloglovin-hoz. Mivel nem mindenki tanul angolt, ezért egyes bloggereknek okozhat egy kis fejtörést, hogy a blogjának legyen bloglovin-ja.
Először regisztrálni kell, amit ITT tudtok megtenni.
A „Full name” helyére a blogger nevedet kell írni. Az „E-mailhez” értelemszerűen az e-mail címed, és a „Passwordhöz” az e-mailed jelszava kell!! Más nem lehet.
Miután sikeresen bejelentkeztél, a menüsoron keresd meg a kék szívecskét, és vidd rá az egered, amint megtetted, legördül a menü, ami közül választani lehet. Kattints rá a „your blogra”.
Ezután kattints rá a „claim blogra”.
Fel fog ugrani egy ablak, ahova be kell írnod a blogod teljes URL címét. Ha ez megtörtént nyomd meg a „search” gombot. Amint megtalálta a blogod, kattints rá.
Fel fog hozni egy kódot, amit be kell, be kell másolnod a blogodon a „HTML/JavaScript” modulba. Amint ez megtörtént, mentsd el. Ezután szabad csak rákattintani a „claim blogra”.
 
Ha sikerült, akkor ezt kéne látnod:

 Előfordulhat az is, hogy törölni szeretnéd a blogod, és a hozzá tartozó bloglovin-t, mert nem szeretnéd tovább írni stb... Ha emellett döntesz, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani az „Edit blog info-ra”.

Fel fog hozni egy ablakot, aminek segítségével el lehet távolítani bloglovinról. Itt a „Remove blog from your accountra” kell kattintani.
Megkérdezi, hogy biztos vagy-e benne, hogy eltávolítod bloglovinról. Nincs más dolgod, mint leokézni, és kész is vagy. Volt bloglovin, nincs bloglovin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése