2014. január 19., vasárnap

Kritika §74

Elisabeth
written by: Dominika










Fejléc: Meg kell, hogy mondjam őszintén, nekem nem tetszik! Kicsit lehetne magasabb, furcsa a kockázás és semmi nem derül ki belőle! Egyedül a cím tetszik, bár az is lehetne egy kicsit kisebb!
Pont: 5/1

Kinézet: Nagyon sok mindent tudnék ehhez a részhez írni, hiszen szinte semmit nem alakítottál a kinézeten, csak rányomtál a sablon típusára és kész! Javasolnám, hogy kérj egy design átalakítást akár tőlem, akár egy másik olyan oldaltól, aki foglalkozik ezzel! Hidd el, nagyon is számít a blogra tévedőknek, hogy milyen az oldal kinézete (sajnos vagy nem sajnos)!
Pont: 10/1

Történet: Először is, szükség lenne a prológusra, amivel felvezeted a történetet! Az oldalsávban lévő rövid leírás nem elég, főleg, hogy az sem a legjobb és legbővebb megfogalmazás! Nem nagyon tudom értékelni a történetet, hiszen csupán egyetlen egy rész van fent és nem derül ki túl sok mindent belőle! Úgyhogy ezt a pontot most nem venném figyelembe!

Írásmód: A fent levő egyetlen rész alapján azt mondanám, hogy nem fogalmazol rosszul, azonban van pár szóismétlésed! Figyelj oda arra, hogy "mondta xy"! Nincs is szükség minden egyes párbeszédet még így kommentelni! Valamint, amikor nem bárbeszédet írsz, hanem a cselekményt, akkor ne használ *-ot! Egyáltalán nem esztétikus és igazából azt sem tudom honnan vetted, mert ilyet NEM használunk! Továbbá figyelj oda az ékezetekre is (pl: azt írtad "kőd", holott az rövid "ö" betű)!!!
Pont: 10/6
Összes pont: 25/8
További sikeres blogolást kívánok!
Diush

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése