2013. szeptember 3., kedd

Kritika #27

Silent love...










Fejléc: Nem rossz a fejléced, csak egy kicsit egyszerű! A jobb oldali filmszalagos megoldás nagyon jó és tetszenek a képek is, de valamiért hiányérzetem van! Talán több szereplő lehetne még rajta elszórva a háttérben, vagy a másik oldalra is mehetne egy ilyen filmszalag és akkor az egyik oldalon csak a lányról, a másikon csak a fiúról lehet! Amúgy tetszik és sokszor az egyszerű több, de én akkor is raknék még rá egy-két dolgot!
Pont: 5/4

Kinézet: Nagyon szép a blogod, ügyesen összeválogattad a színeket! Annyit tudnék javasolni, hogy rakj még ki néhány modult: chat, főszereplőkről képet és mondjuk kedvenc dalszövegedből idézetet! Aztán, ha már egyszer ott van az a menüsor, akkor oda csinálhatnál a szereplőkről részletesebben leírást és akár a blog cseréknek is egy fület! Illetve javaslom a sorkizárt igazáítás használatát a történetnél, mert sokat dob a kinézeten!
Pont: 10/9

Történet: Először azt hittem egy tipikus 1D fanfictiont olvasok, de nem! Az, hogy a lány néma sokat dob a lantba! Sokkal nehezebb mindent így megálmodni és leírni! Persze azért van egy-két sablonosabb rész, de ezeket teljes mértékben el tudod feledtetni, azzal, hogy Destiny milyen! Gratulálok!
Pont: 10/10

Írásmód: Jól használod a szavakat, ügyesen fejezed ki magad! Néha találtam elgépeléseket, de ezek csak apróbb hibák! Annyi, hogy sokszor látom azt, hogy oda teszel vesszőt ahova nem kellene és ahova pedig igen, oda nem! Ez nem olyan hatalmas hiba, de azért figyelj oda rá! Illetve még azt említeném meg, hogy a párbeszédeknél ne használj sorközöket! Az rendben van, hogy egy-egy szakaszt elválasztasz egymástól egy üres sorral, de a párbeszédek közé ne rak! 
Pont: 10/9
Összes pont: 35/32
További sikeres blogolást kívánok!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése