2013. november 5., kedd

Kritika #52

Stars Dance
written by: Zsófia Fűtő








Fejléc: Hát, igazából nem nagyon tudok mást mondani, mint hogy csináltass egy új fejlécet! Ez így egyáltalán nem szép, csak van egy egyszerű háttér és rádobálva a szereplők! Szóval elkelne egy új fejléc, ami igazodik majd a kinézethez!
Pont: 5/1

Kinézet: Azt javasolnám, hogy az egész blogod kinézetén változtass! Először is, cseréld le a sablonodat mondjuk az 'egyszerű' stílusra, mert abból nagyon szép desingt lehet kihozni! Aztán cseréld le a hátteret, a színvilágon is változtass! A menüpontokat is át kellene írnod, gondolok itt főleg az 'előszó és bemutatkozás' fülre, mert annak az oldalsávba a helye! Használhatnál egyméretű képeket, és most már vannak html kódok is, amivel még szebbé teheted a kinézetet! De ha úgy gondolod ez neked sok, akkor akár tőlünk is kérhetsz egy teljes design átalakítást, s így neked nem kell vesződnöd vele! :)
Pont: 10/2

Történet: A rövid leírásod alapján egy sablonsztori az egész! Aztán amikor olvastam ezt sikerült egy kisebb mértékben megcáfolnod, de nem teljesen! Bár elég nehéz ebben a blogger világban egyedit alkotnod főleg 1D fanfictionbe, de azt javaslom, hogy próbálj több egyedi gondolatot beleírni! Az alapsztori nem rossz, csak próbáld meg egyedibbé tenni!
Pont: 10/6

Írásmód: Ügyesen írsz, jól ki tudod magad fejezni, de figyelj oda jobban a szóismétlésekre, mert nagyon sok van! Azonban az pozitív, hogy ahogy halad előre a történet, úgy látom a fejlődést az írásmódodon! Ez pedig nagyon jó! Helyesírási hibáid nem nagyon vannak, azonban észrevettem, hogy a vesszők után nem írsz szóközt, pedig kellene! Erre figyelj oda! Plusz pont, amiért használod a sorkizárt igazítást!
Pont: 10/8
Összes pont: 35/17
További sikeres blogolást kívánok!
 

2 megjegyzés:

  1. Köszönom,pozitívumkènt fogom fel,hiszen a kinèzetet cáfolod. A fejlèc kèszülôben van már szerencsère!:) A teljes átalakítás mennyi idô? Mennyit kellene várni míg sor kerül ràm?

    XoLove Sophie

    VálaszTörlés
  2. Nem is szántam negatívnak, inkább építő jellegnek és igazából azt fogadsz meg belőle, amit szeretnél! :) Az átalakításról pedig: ha jól tudom egy valaki vár csak előtted, szóval ha írsz e-emailt, akkor elképzelhető, hogy 1-2 héten belül kész lesz a tiéd is! :)

    -diush-

    VálaszTörlés